Özel'den Erdoğan'a: Milletin önüne erken seçim sandığını koyun

"Bugün ülke, Gazi'nin getirdiği Cumhuriyet'in kazanımı sandıkla gelmiş ama sandıkla gitmem diyen bir anlayışın işgali altındadır" diyen Özgür Özel, Erdoğan'a seslenerek, "Gelin bu milletin önüne ama bu haziranın sonunda, ama eylülün başında erken seçim sandığını koyun" ifadelerini kullandı

Özel'den Erdoğan'a: Milletin önüne erken seçim sandığını koyun

Artı Gerçek- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de Bayraklı Belediyesi Ferdi Zeyrek Spor Kompleksi'nin açılışı ile yeni araç filosunun tanıtımına katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Özel, "Bütün saldırılara rağmen parti, ortaya koyduğu hedeflere doğru yürüyor" dedi.

'CHP'NİN 2 HEDEFİ VAR'

CHP'nin iki hedefi olduğunu vurgulayan Özel, "Bir tanesi yerelde doğru hizmetler yapmak ve milletin gösterdiği takdire layık olmak. Diğer hedefi de bu yaptığı iyi hizmetlerle seçmenin 31 Mart'ta kendisine verdiği güveni ve desteği, bir krediyi Cumhuriyet'in geleceğine yönelik olarak en iyi şekilde kullanıp vatandaşın desteğinin yerel seçimlerden sonra genel seçimlerde de sürmesini sağlamak" diye konuştu.

'CUMHURİYETİN KAZANIMI SANDIKLA GİTMEM DİYEN ANLAYIŞIN İŞGALİ ALTINDA'

İktidara tepki gösteren Özel, "Bugün ülke, çarpık bir zihniyetin işgali altındadır. Gazi'nin getirdiği Cumhuriyet'in kazanımı sandıkla gelmiş ama sandıkla gitmem diyen bir anlayışın işgali altındadır. Sandığı ortadan kaldırmak için yenemediği rakiplerini ortadan kaldırmanın, yenemediği 47 yıl sonra birinci parti olmuş, 24 yıl sonra kendisini ilk kez yenmiş bir partinin geleceğine darbe yapmaya çalışan demokrasiden nasibini almamış, sandıktan korkan bir anlayışın zulmü altındadır" ifadelerini kullandı.

'EYLÜLÜN BAŞINDA ERKEN SEÇİM SANDIĞINI KOYUN'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Özel, "Erdoğan'a söylüyorum; bu kadar haksızlık, bu kadar operasyon, bu kadar itibar suikasti... Bu kadar haksızlık yaptınız, gelin bu milletin önüne ama bu haziranın sonunda, ama eylülün başında erken seçim sandığını koyun. Millet size mi inanıyor, bize mi inanıyor bir görsün. Bu millete güveniyorsanız çıkın karşımıza" ifadelerini kullandı. karşımıza" ifadelerini kullandı. (POLİTİKA SERVİSİ)

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erken Seçim sandık operasyon gözaltı İşgal chp itibar suikast