Şırnak'ta AKP'li Mehmet Demir'den istifa kararı: Ortada dava falan kalmadı

Şırnak'ta AKP'li Mehmet Demir'den istifa kararı: Ortada dava falan kalmadı
Şırnak'ın Kumçatı beldesinde AKP'li belde başkanı Mehmet Demir, "Ortada dava falan kalmamıştır" diyerek partisinden istifa etti. Demir, 23 yıl boyunca çalıştığı partisinden 'vefasızlık ve nankörlük gördüğünü' söyledi.

Artı Gerçek - Ağrı'nın Tutak ilçesinin ardından Şırnak'ta da AKP'den bir isim istifa etti. Merkeze bağlı Kumçatı beldesinde, kuruluşundan bu yana AKP'de Belde Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Demir, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.

Demir, 23 yıl boyunca çalıştığı partisinden 'vefasızlık ve nankörlük gördüğünü' söyledi.

İL BAŞKANINI SUÇLADI

Demir, hem partinin genel merkezini hem de AKP Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ile ailesini suçladı. Erkan'ın ailesinin çıkarlarına göre hareket ettiğini söyleyen Demir, teşkilattaki diğer üyelerin de istifa ettiğini belirtti.

'DAVA ŞUURU İLE HAREKET ETTİĞİNİ İDDİA EDEN BİR PARTİÇ...'

Demir, AKP'nin partiyi büyüten kurucu ve üyelerini 'yediğini' belirterek "Üzüldüğüm tek nokta, bana ve arkadaşlarıma dürüst bir siyaset yapmayı bile çok gördüler. Dava şuuru ile hareket ettiğini iddia eden bir parti, adaylarımı belirlerken kendisine yaklaşık olarak 23 yıl hizmet edeni değil de Erdoğan ve AKP için dönüm noktası olan 14/28 Mayıs seçimlerinde bile kendisine oy vermeyenleri aday yapıyorsa ortada dava falan kalmamıştır" açıklamasında bulundu. (MA)

Öne Çıkanlar