Ümit Özdağ: Sığınmacıları İçişleri Bakanı olarak ben yollayacağım

Ümit Özdağ: Sığınmacıları İçişleri Bakanı olarak ben yollayacağım
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 11:00'da yapacağı görüşme öncesinde yeni paylaşım geldi. Özdağ, sığınmacıları "İçişleri Bakanı olarak kendisinin yollayacağını" ileri sürdü.

Artı Gerçek - 14 Mayıs seçimlerinde destekledikleri cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın aldığı oylar nedeniyle 28 Mayıs'taki tavrı kritik addedilen ve bugün Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 11:00'da ortak basın toplantısı düzenlemesi beklenilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan yeni açıklama var. Özdağ, kendisinin "içişleri bakanı olarak" sığınmacıları "yollayacağını" söyledi.

'SURİYELİLER GİDECEK' YAZAN CHP GENÇLİK KOLLARINI KUTLADI...

Özdağ, sığınmacı karşıtı ve ırkçılığa varan tavrıyla tanınan Aykırı sitesinden Twitter'da "CHP Gençlik Kolları duvarları "Suriyeliler gidecek" yazılarıyla boyadı" paylaşımına, şu mesajı yazdı:

"Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar