Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk istifa etti

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk istifa etti
Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Can'ın dünkü istifasının ardından partiden bir kopuş daha yaşandı. Zafer Partisi'nin Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, istifasını duyurdu.

Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Türk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Değerli gönül dostlarım, ülküdaşlarım, üzülerek açıklamak isterim ki Zafer Partisindeki aktif görevlerimden istifa ediyorum. ‘Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milliyetçiliği’ uğrunda mücadelem devam edecektir! Saygılarımla..." ifadelerini kullandı.

ART ARDA İSTİFALAR

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Can da dün akşam istifasını duyurmuştu. Can, "Geldiğim noktada kesin olarak gördüm ki siyaset bana göre olsa da ben bu siyasete göre değilim. Artık 'oy veren' olarak devam etmekle beraber Türklük için çalışacağım. Zafer Partisi'ndeki tüm görevlerimden istifa ettiğimi bildiririm. Saygılarımla" ifadelerini kullanmıştı.

Aynı gün içerisinde bir diğer istifa haberi Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm den gelmişti. İl yöneticileriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında istifasını açıklayan Karaüzüm, "toplumun inancıyla alay ettiği" gerekçesiyle görevden uzaklaştırılan eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emrah Dağtekin’in Genel Başkan Ümit Özdağ'a yakın koruma yapılmasına tepki göstererek il yöneticileriyle birlikte istifa etmişti.

Öne Çıkanlar