ABD Senatörü Graham: IŞİD'liler hapisten kaçarsa kıyamet kopar
ABD Senatörü Lindsey Graham, DAİŞ'lilerin cezaevlerinden kaçmaları durumunda kıyamet kopacağı uyarısında bulunarak, ABD'ye "Hapishaneleri savun" çağrısı yaptı.
Artı Gerçek - Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatörü Lindsey Graham sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ABD'ye IŞİD'lilerin tutulduğu cezaevlerine ilişkin çağrı yaptı.
Graham'ın paylaşımı şöyle:
"En güçlü ifadelerle söylemek gerekirse, Amerika'nın Suriye'deki en kötü IŞİD üyelerinin tutulduğu hapishaneleri savunması gerektiğine inanıyorum. Hapishanelerde binlercesi var ve eğer kaçarlarsa, kıyamet kopacak. Bunu yıllardır söylüyorum. Suriye hükümetine: IŞİD'in hapishaneden kaçmasının ABD, Suriye ve bölge için bir felaket olduğunu bilin. Amerika'nın bu hapishaneler konusunda kesin bir tavır sergilemesi gerektiğine inanıyorum." (DIŞ HABERLER)
Masada ateşkes, sahada çatışma... SDG: IŞİD’lilerin tutulduğu cezaevi artık kontrolümüzün dışındaDünya