17 yaşındaki Ay, yüksek gerilim hattı direğinde akıma kapılıp yaralandı
Urfanıon Birecik ilçesinde elektrik arızasını düzeltmek için yüksek gerilim hattına tırmanan 17 yaşındaki Emir Hüseyin Ay, elektrik akımına kapılarak yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Artı Gerçek - Urfa'nın Birecik ilçesinde elektrik arızasını onarmak için çıktığı yüksek gerilim hattı direğinde akıma kapılan 17 yaşındaki Emir Hüseyin Ay, yaralandı.
Akşam saatlerinde Meydan Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Emir Hüseyin Ay, elektrik arızasını onarmak için yüksek gerilim hattı direğine tırmandı. Çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen direğe çıkan Ay, bir anda akıma kapıldı ve direkte asılı kaldı. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine DEDAŞ, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Direkteki akımın kesilmesinin ardından Ay, bulunduğu yerden indirilerek ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)