Adıyaman'da bir erkek evli olduğu kadını, bacanağını ve bacanağının dokuz yaşındaki oğlunu katletti

Adıyaman'da bir erkek, evli olduğu kadını, bacanağını ve bacanağının dokuz yaşındaki oğlunu katletti. Polis, kaçan Kasım A. isimli erkeği arıyor.

Adıyaman'da bir erkek evli olduğu kadını, bacanağını ve bacanağının dokuz yaşındaki oğlunu katletti

Artı Gerçek - Adıyaman'ın Samsat ilçesindeki Taşkuyu köyünde yaşayan Kasım A. isimli erkek, aile katliamı gerçekleştirdi.

AA'nın haberine göre; Kasım A. yanında bulundurduğu tabancayla evli olduğu Tuğba A, bacanağı Abidin A. ile bacanağının 9 yaşındaki oğlu Mustafa A'ya ateş ederek ağır yaraladı.

112 Acil Servis ekiplerince, Samsat ve Kahta devlet hastaneleri ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürerken, jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemi aldı. (HABER MERKEZİ)