Afyonkarahisar'da evde patlama: Bir yaralı

Afyonkarahisar'da bir binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi. Bir kişi yaralanırken, dairedeki bazı duvarlar yıkıldı.

Afyonkarahisar'da evde patlama: Bir yaralı

Artı Gerçek - Afyonkarahisar merkezdeki Yarenler Mahallesinde dört katlı bir binanın giriş katındaki dairede dün akşam saatlerinde patlama oldu. Çevredeki binalarda da sarsıntıya neden olan patlamanın ardından mahalleye polisin yanısıra, doğalgaz şirketi ekipleri gönderildi. Evde bulunan G.P. yaralı halde ambulansla hastane kaldırılırken, patlamanın nedenini belirlemek için evde inceleme yapıldı.

DOĞAL GAZ KAYNAKLI DEĞİL

İlk verilere göre, patlamanın doğal gaz kaynaklı olmadığı tespit edilirken, olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanları detaylı inceleme başlattı.

Patlamada oda duvarlarının yıkıldığı görüldü.

Patlamanın yaşandığı binanın yanındaki binada oturan Muammer Çok, "Ben balkonda duruyordum, birden bir patlama duydum. Patlamanın olduğu taraftan duman geldi. Apartmandakiler bağırarak çıktılar, tabandan çok şiddetli bir sarsıntı geldi" dedi. (DHA)