AKP'li Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak tutuklandı
Maraş merkezli depremlerden çok sayıda kişinin öldüğü Antep'in Nurdağı ilçesinin Belediye Başkanı Ökkeş Kavak tutuklandı.
Artı Gerçek- 6 Şubat'taki Maraş merkezli depremlerden etkilenen Antep'in Nurdağı ilçesinin Belediye Başkanı Ökkeş Kavak gözaltına alındı. İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ilçede depremlerde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Kavak hakkında gözaltı kararı verildi. Polislerce gözaltına alınan Kavak tutuklandı.
KAVAK AİLESİNİN YAPTIĞI BİNALAR ÇÖKTÜ
Ökkeş Kavak'ın belediye başkanı olmadan başkanlığını yaptığı, daha sonra da kardeşi Osman Kavak'a devrettiği Kavak İnşaat'a ait pek çok bina 6 Şubat depremlerinden sonra çökmüştü. Osman Kavak ve iki çocuğu da çöken binaların enkazında kalarak ölmüştü
İŞ ORTAĞI KAYA DA TUTUKLANDI.
Ayrıca Kavak İnşaat'ın ortaklık kurduğu Yusuf Kaya'ya ait CCK inşaatın ilçede yaptığı pek çok bina da çöktü. Yurtdışına çıkmaya çalışan Kaya, yakalanarak tutuklandı.
(HABER MERKEZİ)
Nurdağı'nda binaları yıkılan AKP’li müteahhit Yunus Kaya tutuklandı