Ali Sabancı taburcu edildi

Yunanistan'da deniz kazasında ağır yaralanan, dalağının yanı sıra bağırsaklarının ve pankreasının bir kısmı alınan Ali Sabancı taburcu edildi. Tedaviye evde devam edilecek.

Ali Sabancı taburcu edildi

Artı Gerçek - Yunan adalarında tatil yaptıkları sırada botla kayalıklara çarparak yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın da taburcu olduğu belirtildi. Sabancı'nın tedavi süreci evinde devam edecek.

Ali Sabancı ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos günü akşam saatlerinde tatil yaptıkları Leros adasındaki kazada ağır yaralanmıştı. Çift ve oğulları, Bodrum'da yapılan ilk müdahalelerinin ardından İstanbul'a getirilmişti.

Sabancı çifti, Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Damak, dişler ve çenesinde ağır hasarlar oluşan Vuslat Doğan Sabancı, art arda geçirdiği operasyonların ardından tedavisi tamamlanıp taburcu edilmişti.

Kazanın ardından dalağı alınan, ardından geçirdiği operasyonlarla da bağırsaklarının ve pankreasının bir kısmının alındığı belirtilen Ali Sabancı'nın bilinci, kazadan beş gün sonra yerine gelmişti. (Kaynak)