Ankara Barosu, avukatlara sandık güvenliği eğitimi verecek

Ankara Barosu, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde gönüllü olarak görev almak isteyen avukatlara sandık güvenliği eğitimi vereceğini duyurdu. Eğitimlere katılmak isteyen avukatların 25 Mart’a kadar Baronet üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Ankara Barosu, avukatlara sandık güvenliği eğitimi verecek

Artı Gerçek - Ankara Barosu, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için sandıklarda gönüllü olarak görev almak isteyen avukatlara sandık güvenliği eğitimi verecek. Baro’dan yapılan açıklamada; eğitimlere katılmak isteyen avukatların en geç 25 Mart’a kadar Baronet üzerinden kayıt yaptırmaları gerektiği duyuruldu.

Ankara Barosu’ndan yapılan açıklama şöyle:

“14 Mayıs günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde gönüllü olarak görev almak isteyen meslektaşlarımız için sandık güvenliği eğitimleri düzenlenecektir.

Eğitimlere katılmak isteyen meslektaşlarımız en geç 25 Mart 2023 tarihine kadar Baronet üzerinden kayıt yaptırabilirler.”

(HABER MERKEZİ)