Avcılar'da üç katlı binada yangın: Biri çocuk dört kişi kurtarıldı
Avcılar'da üç katlı binanın ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında binada mahsur kalan dört kişi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.
Artı Gerçek - İstanbul'un Avcılar ilçesi Denizköşkler Mahallesi Rüzgarlı Sokak'ta bulunan üç katlı binanın ikinci katında saat 14.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Binayı saran duman paniğe neden olurken, ikinci kattaki dairede oturanlar bir üst katın balkonuna çıkarak yardım istedi.
İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Üç kadın ve bir çocuk itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu üçüncü kattaki balkondan kurtarıldı. İlk müdahaleleri olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapılan dört kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yangının evdeki elektrikli cihazlardan birinin kısa devre yapması nedeniyle çıkmış olma ihtimali üzerinde duruluyor. (DHA)
Eskişehir'de apartman yangını: 16 kişi hastanede
Depremden kurtulan ailenin sığındığı prefabrik evde yangın: İki çocuk öldü
Yangın çıkan yatılı Kuran kursunun kaçak olduğu ortaya çıktı
Pendik'te, yakın noktalarda bulunan doğal gaz kutusu ile otomobilde eş zamanlı yangın