Bisikletli turist çifte saldıran iki kişi tutuklandı
Bisikletle Kapadokya'ya giderken Emirgazi'deki Gazi Türbesi'nin yanında mola veren turist çift, çadırda saldırıya uğradı. Genç kadını taciz edip derbeden iki kişi tutuklandı, çiftin turlarını yarıda bırakarak Türkiye'den ayrıldıkları öğrenildi.

Artı Gerçek - Konya'da kamp yapan Fransa uyruklu Camila M. ile erkek arkadaşı Quantu S.’yi çadırlarında darbeden, genç kadını taciz eden ve kamp malzemelerini çalan E.P., ve T.Y., tutuklandı.
Olay, perşembe günü Emirgazi ilçesinde meydana geldi. Bisikletle seyahate çıkan Camila M. ve Quantu S., bir süre önce Türkiye’ye geldi. Çift, Kapadokya’ya gitmeden önce Karapınar Kayacık Mahallesi’nde bir aileye misafir oldu.
Ertesi sabah bisikletleriyle ilçeyi gezen ikili, daha sonra Kapadokya’ya gitmek üzere yola çıktı. Akşam saatlerinde Emirgazi sınırlarına ulaşan Camila M. ve Quantu S., karanlıkta yolculuğun tehlikeli olabileceği düşüncesiyle ilçeye 2 kilometre mesafedeki Gazi Türbesi'nin yanına çadır kurdu.
ÜLKEYİ TERKETTİLER
Dinlenmeye çekilen turistlere iki kişi saldırdı. Turistleri darbedip, Camila M.’yi taciz eden şüpheliler, kamp malzemelerini de çalarak kaçtı. Turist çift Emirgazi Jandarma Komutanlığı’na gidip şikayetçi oldu.
Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, kimliklerini belirlediği şüpheliler E.P. ve T.Y.’yi sabaha karşı evlerinde yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından Karapınar Adliyesi’ne sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Ereğli Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Fransız çiftin ise Türkiye turlarını yarıda bırakıp Gürcistan'a geçtiği öğrenildi. (DHA)
Trabzon'da turistleri taşıyan minibüs devrildi: Üçü ağır altı yaralı
Dedeoğulları Katliamı: Konya Valiliği ve AKP'li bir vekil 'utanç müzesi'ne karşı devrede
Konya'da kağıtlara emdirilmiş 50 milyon lira değerinde uyuşturucu yakalandı
Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, cinsiyetçi iş ilanında geri adım attı