Boğaziçi Üniversitesi akademisyeni Murat Gülsoy'un üniversiteye girişi yasaklandı
Boğaziçi Üniversitesi akademisyeni yazar Murat Gülsoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, üniversiteye girişinin yasaklandığını açıkladı: "Kapıdan içeri alınmadım. Bir tutanakla belgelendi."

Artı Gerçek - Yazar ve akademisyen Murat Gülsoy, sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden, görevli olduğu Boğaziçi Üniversitesi’ne girişinin yasaklandığını açıkladı.
Gülsoy, konuya ilişkin bir paylaşım yaptı. Paylaşımında, 30 yıldır akademisyen olarak çalıştığı üniversiteye girişinin yasaklandığını ve tutanakla belgelendiğini açıkladı.
An itibariyle 30 yıldır hocası olduğum Boğaziçi Üniversitesi’ne girişim yasaklanmış, kapıdan içeri alınmadım. Bir tutanakla belgelendi.
— Murat Gülsoy (@MuratGulsoy) September 29, 2023
'BİR TUTANAKLA BELGELENDİ'
Gülsoy’un paylaşımı şöyle:
“An itibariyle 30 yıldır hocası olduğum Boğaziçi Üniversitesi’ne girişim yasaklanmış, kapıdan içeri alınmadım. Bir tutanakla belgelendi.” (HABER MERKEZİ)
Boğaziçi’nin emekli akademisyenlerinin kart iptaline yargı freni
TPD: Boğaziçi Psikoloji Bölüm Başkanlığına Kimya Mühendisi atandı