Erdoğan Ayasofya'dan fotoğraf paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzeden camiye çevrilen Ayasofya'da incelemelerde bulundu.

Erdoğan Ayasofya'dan fotoğraf paylaştı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi Twitter hesbından servis edilen fotoğraflarda Ayasofya’da ibadet edilebilmesi için yapılan çalışmaların sürdüğü ve iskele kurulduğu görüldü.

Erdoğan'a Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da eşlik etti.

Erdoğan ile birlikte Ayasofya’da incelemeye katılan Erbaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılması dolayısıyla İslam dünyasından tebrik ve hayır dualarını bizlerle paylaşan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gösterilen bu teveccüh azmimizi, heyecanımızı ve sorumluluğumuzu bir kez daha artırmıştır" dedi.

erdoğan fotoğraf Ayasofya paylaştı