Erdoğan: Çalışanın kazancını korumaya devam edeceğiz

Erdoğan çalışanların enflasyonun altında ezilmemesi için iyileştirmeler yaptığını ileri sürdü.

Erdoğan: Çalışanın kazancını korumaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, gelişmelere göre çalışanın kazancını korumaya devam edeceklerini belirterek "Külfetin sadece çalışanlarımızın emeklilerimizin sırtına yüklenmesine asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Zonguldak-Kilimli Yolu açılış törenine İstanbul'da Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Yatırım tutarı 1 milyar 150 milyon lira olan bu proje sayesinde 40 dakika süren Zonguldak-Kilimli arasındaki ulaşım 5 dakikaya düşecek. Toplamda 3 milyar 404 milyon liralık bu yatırımların şehrimize, ülkemize, belediyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

'GELİŞMELERE GÖRE ÇALIŞANIN KAZANCINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Çalışanlarımızı hayat pahalılığı altında ezdirmemek için ciddi iyileştirmeler yaptık. Gelişmelere göre enflasyon farkı olmak üzere, tüm çalışanlarımızın kazanç seviyelerini korumaya devam edeceğiz. Külfetin sadece çalışanlarımızın emeklilerimizin sırtına yüklenmesine asla izin vermeyeceğiz. Hayat pahalılığı meselesini de çözeceğiz. Doğalgaz, akaryakıt ve elektrik fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışları halkımıza yansıtmamak için 2021 yılında tam 165 milyar liralık, yani neredeyse yatırım bütçemizin tamamı kadar sübvansiyon yaptık.

cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Enflasyon zonguldak