İmamoğlu'nun avukatı Yılmaz adli kontrolle serbest bırakıldı

Memleketi Trabzon'da önceki gün gözaltına alınarak İstanbul'a getirilen, Ekrem İmamoğlu ve eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’nun avukatlarından Nusret Yılmaz, imza ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

İmamoğlu'nun avukatı Yılmaz adli kontrolle serbest bırakıldı

Artı Gerçek - Üniversite diploması 18 Mart'ta iptal edilen ve ertesi gün gözaltına alınarak 23 Mart'ta tutuklanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dr. Dilek İmamoğlu'nun avukatı Nusret Yılmaz, İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında, memleketi Trabzon’da önceki gün gözaltına alındı.

İstanbul'a getirilen Yılmaz'ın bu sabah Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde, “Rüşvete aracılık etme” suçlamasından savcılık ifadesi alındı. Yılmaz, ardından adli kontrol talebiyle İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik, Nusret Yılmaz'ı imza ve yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulayarak serbest bıraktı.

İmamoğlu'nun avukatlarından Mehmet Pehlivan ise 19 Haziran'dan beri tutuklu. (HABER MERKEZİ)

Ekrem İmamoğlu İBB soruşturması avukatları