İSKİ çalışmasında patlayan doğalgaz borusu alev aldı: Bir işçi yaralandı

İstanbul Tuzla'da İSKİ ekiplerinin kazı çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı. Patlamada bir işçi yaralandı. Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

İSKİ çalışmasında patlayan doğalgaz borusu alev aldı: Bir işçi yaralandı

Artı Gerçek-Tuzla, Tepeören Mahallesi’nde İSKİ ekipleri cadde üzerinde kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamanın etkisiyle bir işçi yaralanırken, doğalgaz borusundan çıkan alevler park halindeki bir kamyonete sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan yaralı işçiyi ambulansla hastaneye kaldırdı.

DHA’da yer alan haberde hastaneye kaldırılan işçinin tedavi altına alındığı hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri yanan seçim bürosuna ve kamyonete köpüklü su sıkarak müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren söndürme çalışmaları sonucunda seçim bürosu ile 2 katlı bir binanın dış cephesinde hasar meydana gelirken kamyonet kullanılamaz hale geldi.

İGDAŞ ekipleri cadde hattındaki gazı keserek çevrede önlem aldı. Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.