Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı konternerde yangın

Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Su tankeriyle de müdahale edilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.

Artı Gerçek - Maltepe, Cevizli Mahallesi, Yavuz Selim Sokak'ta bulunan geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı 2 katlı konteynerde saat 12.00 sıralarında yangın çıktı.

Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine yangının olduğu bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına ilk olarak tesisin yakınında bulunan su tankeriyle belediye ve tesis çalışanları müdahale edildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiye ekipleri yanan 2 katlı konteyneri söndürmek için çalışma başlattı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından söndürülerek kontrol altına alındı.

Yanan konteynerler, cep telefonu kamera görüntülerine de yansıdı. 2 katlı konteyner kullanılamaz hale gelirken itfaiye ve polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı. (DHA)