Seyircinin Altınok'a yanıtı: 'Mal varlığınızla tüm Ankara'ya komşuymuşsunuz'
Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon Yerel Seçim Özel programına konuk ettiği ABB adayı Altınok bölümünden fragman niteliğinde bir kesit paylaştı. Programda bir seyircinin "Mal varlığınızla tüm Ankara'ya komşuymuşsunuz" sözleri sosyal medyada gündem oldu.
Artı Gerçek - Oğuzhan Uğur'un sunduğu Gain platformunda yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon Yerel Seçim Özel'in yeni konuğu Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok oldu. Uğur'un sosyal medyada paylaştığı fragman tadında program kesitinde gençlerin sorularıyla Altınok'u terlettiği anlar dikkat çekti.
Mal varlığıyla ilgili soruya "Londra'dan kaç liraya aldı büyükşehir belediye başkanı söyledin. Altınok'un Londra'da evi yok. Biz bu toprağın çocuğuyuz. Altınok'ta allem güllem işler de yoktur, net bir adamdır" diyen Altınok'a seyircinin "Helal olsun Türkiye'ye böyle insanlar da lazım" yanıtı salonda gülüşmelere neden oldu.
'PERSONELİN BİRÇOĞUNUN HİÇBİR TORPİLİ YOK'
Yayınlana kesitin devamında "Aldığımız personelin birçoğunun hiçbir torpili yoktur" diye övünen Altınok'a Oğuzhan Uğur'dan şöyle düzeltme geldi:
"Birçoğunun demeyin de efendim, o zaman torpili olanlar varmış gibi oluyor."
'TÜM ANKARAYA KOMŞUYMUŞSUNUZ'
Başka bir seyircinin "Keçiören'in hiçbir yerinde çöp konteyneri yok" eleştirisine "Hangi mahallede oturuyorsun?" sorusuyla yanıt veren Altınok'a cevabı şu oldu:
"Tepebaşı'ndayım, komşunuzum. Gerçi mal varlığınızla birlikte tüm Ankara'ya komşuymuşsunuz."
Seyircinin yanıtı salonda gülüşmeler ve alkışlarla karşılanırken sosyal medyada da gündem oldu.
'LONDRA'YA DEĞİL ANKARA'YA KOMŞUYUM'
Altınok ise "Şöyle, Londra'ya komşu değilim Ankara'ya komşuyum. Ankara'nın çocuğuyum. Bütün mal varlığım helalin helalidir, belediye başkanı olduktan sonra da mal varlığım azalmıştır."
Altınok daha önce de başkan olduktan sonra mal varlığının azaldığını iddia etmişti.
Altınok en son, gazeteci Murat Ağırel'e mal varlığı konusunda "yalan haber" yaptığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Ağırel ise belgelerle Altınok'a belgelerle yanıt vermiş ve sorularına cevap istemişti. (HABER MERKEZİ)
Altınok 'Suç duyurusunda bulunacağım' dedi, Ağırel'den belgeli yanıt geldi
Yavaş'tan Altınok'a alt yapı yanıtı: Beş kuruş harcamadılar, görünmez diye
Murat Ağırel'in iddiası: Turgut Altınok'un mal varlığında eksik daireler var
Gazeteci Murat Ağırel: Turgut Altınok'un arsaları Monako’nun yüzölçümünden büyük
'Mülk Allah'ın biz emanetçisiyiz' demişti: Altınok mal varlığını açıkladı