Şoför ve muavin kavga etti, yolcular sinir krizi geçirdi

İstanbul'dan Ankara'ya giden bir yolcu otobüsünde, yedek şoför ve muavin arasında kavga çıktı. Otobüs seyir halindeyken yaşanan kavga sırasında tedirgin olan yolcular, yedek şoför ve muavini otobüsten indirdi. Bazı yolcular sinir krizi geçirdi.

Artı Gerçek - İstanbul'dan dün akşam saat 17.45'de hareket ederek Ankara'ya giden yolcu otobüsünde kavga çıktı. Sakarya'yı geçtikten sonra otobüsün yedek şoförü ve muavin tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada hareket halinde olan otobüste tedirgin olan yolcular kavgaya müdahale ederek, tarafları ayırmaya çalıştı.

Şoföre durmasını söyleyen yolcular, kavga edenleri otobüsten indirdi.

Kavganın ardından yolcuların bir kısmının ise sinir krizi geçirdiği görüldü. O anlar, otobüste bulunan bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı. (DHA)