112'yi arayarak yardım isteyen genç kadın, polisler olay yerine vardığında ölü bulundu

112'yi arayarak yardım isteyen genç kadın, polisler olay yerine vardığında ölü bulundu
25 yaşındaki Mahide Güneş Ünal'ın, öldürülmeden önce 112'yi arayarak bir evde kapalı tutulduğunu bildirerek, yardım istediği ortaya çıktı.

Düzce'de 25 yaşındaki Mahide Güneş Ünal , Kemal Anıl Şenol tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Ünal’ın, olaydan kısa bir süre önce 112 Acil'i arayarak bir evde kapalı tutulduğunu belirterek yardım istediği öğrenildi.

DHA’nın haberine göre dün akşam saat 19.30 sıralarında Kemal Anıl Şenol’un Çamlıevler Mahallesi’nde kendisinin kaldığı evde Mahide Güneş Ünal’ı tabancayla vurarak öldürdüğü bildirildi. Mahide Güneş Ünal’ın öldürülmeden kısa bir süre önce 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bir evde kapalı tutulduğunu ve kurtarılmasını istediği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine polislerin hareket ettiği ancak bu sırada Mahide Güneş Ünal’ın öldürüldüğü belirtildi.

Güneş’i öldüren Kemal Anıl Şenol’un ardından tabancayı başına dayayarak intihar ettiği, silah sesini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar