AKP'den bir istifa daha: Davanın yerini menfaatin aldığı bir döneme girdik

AKP'den bir istifa daha: Davanın yerini menfaatin aldığı bir döneme girdik
AKP’nin eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Büyükçekmece AKP Meclis Üyesi Habibe Çiftcioğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

AKP’de istifalar sürüyor. Bugün istifa eden İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun ardından bir istifa daha geldi.

AKP'nin eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve halen Büyükçekmece AKP Meclis Üyesi Habibe Çiftcioğlu, eletirilerini dile getirdikten sonra partisinden istifa ettiğini açıkladı.

'PARTİMİN DEĞİŞTİĞİNİ ÜZÜLEREK MÜŞAHADE EDİYORUM'

Habibe Çiftcioğlu istifa mesajında, "Ben değişmedim ancak içinde gururla yer aldığım 'Halka hizmet, Hakka hizmettir' düsturu ile görev yaptığım partimin değiştiğini üzülerek müşahade ediyorum. Artık davanın yerini menfaatin aldığı bir döneme girdik" ifadelerine yer verdi.

 

 

'ARTIK BU YAPININ BİR PARÇASI OLMAYACAĞIM'

AKP’den istifasını Twitter’dan, "Partimizin gidişatı, yanlış alınan kararlar ve uygulamalar sebebiyle, artık bu yapının bir parçası olamayacağım kanaatine vardım. Uzun yıllar bünyesinde severek görev yaptığım, hizmet ettiğim, emek verdiğim partimden, Ak Partiden istifa etme kararı aldım" mesajıyla duyuran Habibe Çiftçioğlu, mesajına eklediği açıklamada, 'AKP'nin artık bir parçası olmayacağım' kararını  şu sözlerle açıkladı:

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar