AKP'li Birinci'nin 'Selçuk Tepeli kovuldu' iddiasını Fox TV yalanladı

AKP'li Birinci'nin 'Selçuk Tepeli kovuldu' iddiasını Fox TV yalanladı
AKP'li Mücahit Birinci, çiftçilerin tarlalarını ekemediği söyleyen FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin kanaldan kovulduğunu iddia etmiş ve RTÜK'ten 'kapatma cezası' istemişti.

FOX Haber'in üst düzey yönetimi, önceki akşam yayında çiftçilerin yaşadığı zorlukları anlatırken sinirlenerek önündeki bardağa vuran  Selçuk Tepeli'nin kanaldan kovulduğu iddialarını yalanladı.

TWİTTER'DA GÜNDEM OLDU

Selçuk Tepeli dün akşam yayın sırasında çiftçilerin yaşadıkları zorlukları anlatan haberden sonra  "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı. 'Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya" dedikten sonra elindeki kâğıdı fırlattı ve daha sonra önündeki bardağa vurdu.

Tepeli'nin sinirlendiği anlar Twitter'da gündem olurken, AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci RTÜK'e çağrı yaptı. Twitter'dan paylaşım yapan AKP'li Birinci, "İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK'ün, Fox TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz" ifadesini kullandı. 

Birinci, bir süre bir paylaşım daha yaparak, Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğunu iddia etti ve "Yetmez... En ağır müeyyide bu kanala uygulanmalıdır. Bundan sonraki adım ne? Kameralar mı girişeceksiniz?" diye yazdı.

T24'ten Gözde Yel'in haberine göre, FOX Haber'in üst düzey yöneticileri AKP'li Birinci'nin iddialarını kesin bir şekilde yalanladı ve Tepeli'nin görevine devam ettiğini belirtti.  

Öne Çıkanlar