AKP’li vekilin katil zanlısı ağabeyi tutuklandı

AKP’li vekilin katil zanlısı ağabeyi tutuklandı
Suruç’ta Şenyaşar ailesine ait işyerine yönelik saldırıda 4 kişinin öldüğü 8 kişinin yaralandığı olayla ilgili aranan firari cinayet şüphelisi Enver Yıldız, tutuklandı.

Milletvekili seçimlerinin yapıldığı 26 Nisan öncesi Urfa'nın Suruç ilçesinde Şenyaşar ailesine ait işyerine yönelik saldırıda 4 kişinin öldüğü 8 kişinin yaralandığı olayla ilgili aranan firari cinayet şüphelisi Enver Yıldız, AKP'li vekilin ağabeyi şüpheli Enver Yıldız tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, 15 aydır firari olarak saklanan Enver Yıldız, bugün yakını ve aşiretine mensup yaklaşık 50 kişi ile Şanlıurfa Adliyesi'ne gelerek teslim olmuştu. Yıldız savcılık ifadesinin ardından "adam öldürme ve yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saldırıda eşi Hacı Esvet Şenyaşar ve oğulları Celal ile Adıl Şenyaşar’ı kaybeden Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar, yargı sürecinde ilerleme olmadığı için geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Adliyesi önünde oturma eylemi başlatmıştı. Saldırıda AKP’li vekil Yıldız’ın kardeşi Mehmet Şah Yıldız da yaşamını yitirmişti. (MA) 

    

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar