AKP üyesi kadın gözyaşları içinde anlattı: Kara lastik giyiyorum, 15 yıldır evime kurban girmedi

AKP üyesi kadın gözyaşları içinde anlattı: Kara lastik giyiyorum, 15 yıldır evime kurban girmedi
Bağcılar'da yaşayan kadın artık AKP'ye oy vermeyeceğini söyledi.

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Göztepe Mahallesi’nde yaşayan AKP üyesi 62 yaşındaki kadın, "AK Parti başa geldiğinden beri oy veriyorum. Yine de gidiyorum peşinden, yine de razıyım devletimden. Ama bu kadar olmaz. Bu sefer boş atacağım, kime giderse gitsin. Devletimiz yanlış yapıyor. Yanlış yanlış!.. Hep zenginin peşinde. Hiç fakirlere bir şey yok." dedi.

Halk TV muhabiri Gül Gündüz'e konuşan kadın, AKP iktidara geldiğinden beri oy verdiğini ancak kara lastik dışında ayakkabı dahi alamadığını gözyaşları içinde anlattı.

Eşinin de kendisinin de kanser hastası olduğunu söyleyen, poşetteki ayakkabısını gösteren kadın, "Kara lastikle geziyorum. O da bayramdan bayrama, düğünden düğüne" diye konuştu.

"Devletimiz yanlış yapıyor, hep zenginin peşinde" diyen kadın şöyle konuştu:  "Asgari ücret ne kadar? Ne olacak, bu millet hırsızlık mı yapsın? Ben 62 yaşındayım, bana iş verseler ben gidip çalışacağım. AK Parti başa geldiğinden beri oy veriyorum. Yine de gidiyorum peşinden, yine de razıyım devletimden. Ama bu kadar olmaz. Bu sefer boş atacağım. Kime giderse gitsin. Üyeyim de AK Parti'ye ama üyelikten de sildireceğim kendimi. Zenginler çok zengin oldu ama fakirlere yazık ya... 62 yaşındayım kara lastik giyiyorum. 62 yaşındayım daha eskittiğim iki ayakkabı. Onu da düğünden düğüne bayramdan bayrama... Başka yok. Alamıyoruz ki. 15 senedir evime kurban girmedi. Kanser hastasıyım. Bayram günleri ağlıyorum. Devletimiz yanlış yapıyor. Yanlış yanlış!.. Hep zenginin peşinde. Fakirlere hiçbir şey yok."  (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar