Ali Edizer: Gergerlioğlu, Demirtaş'a İslam hükümlerine göre muamele edilseydi, hiçbiri yaşamıyor olurdu

Ali Edizer: Gergerlioğlu, Demirtaş'a İslam hükümlerine göre muamele edilseydi, hiçbiri yaşamıyor olurdu
GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, daha önce erkeklere 'boşanmak yerine ikinci eş' çağrısı yapmıştı.

Daha önce, erkeklere "boşanmak yerine ikinci eş" çağrısı yapan ve medeni hukuku hedef gösteren sosyal medya paylaşımları nedeniyle GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer bu kez de HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu ve HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef aldı.

Ali Edizer Gergerlioğlu ve Demirtaş'a yönelik, "Eğer İslam hükümlerine göre bunlara muamele edilseydi, şimdi hiçbiri yaşamıyor olurdu" görüşünü savundu. 

Edizer, Salih Gergerlioğlu’nun babasının ayakkabıları giydirilmeden gözaltına alınarak evden apar topar alındığına dair mesajını alıntılayarak, "Bak çocuk. Bu kez doğru söylüyorsun inşallah. Yoksa boş yere mutlu olacağım, lâyık olduğu muameleyi yaptılar diye." ifadelerini kullandı.

Edizer devam etti: "En kısa zamanda Gergerli, Selo, Melo gibi terör örgütü mensuplarının kendilerine lâyık ‘üniformalı’ fotoğraflarının kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyoruz. Turuncu, zebra, pembe, mor ya da kendi fikirlerini temsilen rengarenk (LPG) üniformaları ile. Ama bir an önce.

Teröre ve teröriste arka çıkmanın hükmünü merak edenler!

Şu Âyet-i Kerîmenin tefsirine bir bakın :Allah ve resulüne karşı savaşanların ve yeryüzünde düzeni bozmaya çalışanların cezası öldürülmeleri yahut asılmaları veya el ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu onların dünyadaki rüsvaylığıdır. Âhirette ise onlar için büyük bir azap vardır (el-Mâide 5/33)" (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar