Fişleme listesi yayınlayan Ali Türkşen'den geri adım: Bana iletilen bir listeydi

Fişleme listesi yayınlayan Ali Türkşen'den geri adım: Bana iletilen bir listeydi
Ali Türkşen, 124 sosyal medya hesabını hedef göstererek fişleme listesi paylaştı. Bir süre sonra paylaşımlarını silen Türkşen, 'Kontrol etmediğim, bana iletilen bir listeydi' dedi.

Eski İYİ Parti Kurucusu Ali Türkşen, Artı Gerçek, Diken, T24, Aktif Haber'i 'FETÖ mensuplarınca kullanıldığını' ileri sürerek hedef gösterdi. Paylaştığı listeye gösterilen tepkinin ardından paylaşımlarını silen Türkşen, bu listenin birileri tarafından kendisine iletildiğini belirterek, listede yer alan bazı isimlerden özür diledi.

SAT Komandosu emekli albay ve eski İYİ Parti Kurucusu Ali Türkşen, 124 sosyal medya hesabının fişlendiği iki liste yayımladı.

"15 Temmuz sonrası FETÖ/PDY mensuplarınca kullanılan sosyal medya hesapları" ve "15 temmuz öncesinde FETÖ/PDY mensupları tarafından algı operasyonu yapmak amacıyla kullanılan sosyal medya hesapları/dergiler" adlı olmak üzere Twitter'dan paylaşan Ali Türkşen'in fişleme listesinde alternatif medya kuruluşları olan ve gazetecilik faaliyetlerinde bulunan Artı Gerçek, Diken, T24 ve Aktif Haber gibi medya grupları da yer aldı. 

Ali Türkşen'in hedef gösterdiği 124 sosyal medya hesabının olduğu fişleme listesine ise Twitter kullanıcıları sert tepki gösterdi.

Türkşen, haber sitelerini de hedef alan listeye gösterilen sert tepkilerin ardından attığı tweetleri silerek, "Tek tek kontrol etmediğim, bana iletilen bir listeydi" dedi. 

 

 

Öne Çıkanlar