Altun: Boğaziçili azgın azınlık

Altun: Boğaziçili azgın azınlık
Süleyman Soylu'nun Boğaziçili öğrencilere dün 'LGBT sapkını' demesinin ardından bugün de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Soylu ile benzer ifadeler kullandı.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve hocalarının, daha önce AKP'den milletvekilliği adaylığı ve ilçe yöneticiliği yaptığı ortaya çıkan Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasını protesto edişleri sürerken dün 4 öğrenci, yandaş medyanın hedef göstermesinin ardından açılan "Kabe fotoğrafı" soruşturmasında gözaltına alındı. Ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu öğrencilere "LGBT sapkını" dedi. Soylu ile aynı ifadeleri kullanan AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e bugün Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katıldı.

Fahrettin Altun Twitter hesabından öğrencilere yönelik şu ifadeleri kullandı: "Azgın azınlığın özgürlük, eşitlik ve insan hakları sosuyla normalleştirmeye çalıştığı sapkın düşünce ve yaşam tarzının asıl hedefi nesillerimizi ifsat etmektir. Tek motivasyonu ise kutsallarımızı ayaklar altına almaktır. Boğaziçi Üniversitesi’ndeki görüntüler bunun ispatıdır.

Âhlaksızlığı, kutsallara hakareti, nefreti ve terörü özgürlük olarak pazarlamaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Gözleri kör, kalpleri mühürlü olan bu azgın azınlık aziz milletimizin maşerî vicdanında da mahkûm edilmiştir. Sizin ifsatlarınızı önlemezsek veyl olsun bize!"

'TÜRK YARGISI HAK ETTİKLERİ CEZAYI VERECEKTİR'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay da Twitter'dan şunları söyledi: "Kabe kutsalımızdır, inanç ve ibadetimizin, birlik, beraberlik ve dayanışmamızın sembolüdür. Bunlardan nasibini almamış hadsizlerin, alemin kalbi Kabe'ye el ve dil uzatması alçalabilecekleri seviyede sınır tanımayacaklarının göstergesidir. Biz hükümet olarak gereğini yapmaktayız ve eminim Türk yargısı da hak ettikleri cezayı verecektir. Milletimizin oynanan oyunu görerek, bu çarpık zihniyet ve destekçileriyle arasına kalın bir set çekeceğine inancım tamdır." (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar