Artı TV ekranlarında çoğulculuğun sesi olacak yeni bir program: Çetele

Artı TV ekranlarında çoğulculuğun sesi olacak yeni bir program: Çetele
Türkiye'nin farklı görüşlerinin kürsüsü olacak, çoğulculuğu temsil etme şiarıyla yola çıkan program, her pazartesi günü Artı TV ekranlarında yurttaşlarla buluşacak.

ARTI GERÇEK-Artı TV'de bugünden itibaren çoğunluğun değil çoğulcuğun sesi olacak, ülkedeki farklı görüşleri ekrana taşıyarak, eşit, demokratik söz hakkı ve tartışma zemini sunan yeni bir program başladı. 

"Çetele" adıyla ekranlarda bir tartışma kürsüsü kuracak ve bu anlamda yeni bir ekol yaratacak olan programda, Anavatan Partisi'nin 5. Genel Başkanlığı görevini üstlenen siyasetçi Nesrin Nas, Mazlumder eski Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal, gazeteci- yazar Erdoğan Aydın ve Devlet eski Bakanı Fikri Sağlar'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.

"Konuşulmayanın konuşulduğu rengarenk fikir bahçesi" şiarıyla yola çıkan program, her pazartesi günü Artı TV ekranlarında yurttaşlarla buluşacak.

'ÇOĞULCULUĞU TEMSİL EDİYORUZ'

Programın ilk yayının açılışını yapan Erdoğan Aydın, "Türkiye'nin dört farklı eğilimdeki insanını bir araya getirerek yeni bir program başlatıyoruz" dedi.

Memleketin farklı eğilimlerini ve çoğulculuğunu temsil eden bir bileşimle yola çıktıklarını vurgulayan Aydın, programın özgün yanının da bu olacağını vurguladı.

Aydın, "Aynı zamanda her biri farklı pozisyonlarına, konumlarına rağmen, demokrasi mücadelesi konusundaki sınanmışlıklarıyla bu program açısından ayrı bir önem taşıyor. Her ne kadar moderasyon bana kalmış olsa da bu program dördümüzün programı ve iyi ki öyle. Dolayısıyla yeni bir örnek. Birlikte pekala memleketin sorunlarını çözebilecek bir iradenin oluşturulması noktasında da pozitif bir örnek geliştireceğimizi düşünüyoruz" dedi.

"Tartışmadan da imtina etmeyeceğiz" diyen Aydın, "Tartıştığımız noktalarda da memlekete olan sorumluluğumuz ve çözüm konusundaki kararlılığımız programı da belirleyen bir işlev görecektir" vurgusu yaptı.

Programın ilk bölümünü buradan izleyebilirsiniz:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar