Ayasofya'yı ziyaret eden Akşener: Fatih Sultan Mehmet'e ve Atatürk'e dua ettik

Ayasofya'yı ziyaret eden Akşener: Fatih Sultan Mehmet'e ve Atatürk'e dua ettik
Ayasofya'ya ziyarette bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Fatih Sultan Mehmet Han'a ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına dua ettik" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Danıştay'ın kararıyla müze statüsü kaldırılan Ayasofya'yı ziyaret etti. Eşi, oğlu ve yeğeninin de eşlik ettiği ziyaret sonrası konuşan Akşener, "Anadolu'nun kapılarını açan Alparslan Han'a, İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han'a, İstanbul'u Ayasofya'yı özgürleştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına dua ettik. Allah'ım kabul eder inşallah. Hayırlı bayramlar dilerim. Allah seneye de eriştirsin, sağlıkla, sıhhatle, birlikte, beraber…" dedi.

'KARANTİNADAYDIM, KATILAMADIM'

Akşener, açılışa katılamaması sorulması üzerine, koronavirüs karantinasında olduğunu belirterek, "15 Temmuz programına katılacaktım, hepimizden test istendi. O arada bir arkadaşımızda çıktı, 15 gün ben Ankara'da evden ayrılamadım. Bugüne nasipmiş, biz sadece ailecek geldik, yeğenim, oğlum, eşim burada. Kıldık namazlarımızı Allah kabul etsin" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar