Aylin Sözer’in akrabası: Katil eve dolap yapan kişidir, erkek arkadaşı değildir

Aylin Sözer’in akrabası: Katil eve dolap yapan kişidir, erkek arkadaşı değildir
Kendisini Sözer’in kuzeninin oğlu olarak tanıtan Endercan Güngörür, 'Sosyal medyadaki haber ve eleştiriler aileyi mental olarak daha karanlık bir hale sürüklüyor. Olayın doğrusu budur' dedi.

Vahşice işlenen bir cinayete kurban giden Dr. Aylin Sözer ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sözer’in kuzenin oğlu olduğunu açıklayan Endercan Güngörür, twitter’dan katil zanlısı Kemal Ayyıldız ile Sözer arasında herhangi bir ilişki olmadığını, tanışıklığının sadece yeni taşındığı evine dolap ölçüsü aldırırken, verilen fiyat teklifi ile ilgili bir tartışma yaşadıklarını açıkladı. Ayrıca zanlının cinayeti işledikten sonra maktulün telefonundaki uygulamadan kendi kardeşine 260 bin liralık para transferi yapmaya çalıştığını, bankanın bunu reddetmesi üzerine Dr. Sözer’in asistanına SMS atarak paraya arıcılık etmesini istediğini, asistanın şüphelenip kardeşine haber vermesinin ardından eve gelen yakınlarının kilitli kapıyla karşılaştıklarını açıkladı.

Öğretim Görevlisi Dr. Aylin Sözer cinayeti ilgili yeni ve önemli bir gelişme daha yaşandı.

KATİLİN İLİŞKİSİ YOK CEZA İNDİRİMİ İÇİN YAPIYOR!

Twitter’da kendisini Sözer’in kuzenin oğlu olarak tanıtan Endercan Güngörür, yaptığı paylaşımda, "Sosyal medyada dönen haber ve eleştiriler aileyi mental olarak daha karanlık bir hale sürüklüyor. Olayın doğrusu budur. Lütfen yayılmasına yardımcı olun. Katil indirim alamasın!" dedi.

Güngörür’ün paylaşımı şöyle: "Aylin Sözer’in kuzeninin oğlu olarak bunları yazıyorum. Sosyal medyada dönen haber ve eleştiriler aileyi mental olarak daha karanlık bir hale sürüklüyor. Olayın doğrusu budur. Lütfen yayılmasına yardımcı olun. Katil indirim alamasın!"

CİNAYET SONRASINDA KATİL PARAYI KARDEŞİNE EFT YAPMAK İSTEMİŞ

Aylin Sözer daha önce yeni taşındığı evine dolap yaptırmak için ulaşmış ve evinde ölçü aldırmış. Katil çok yüksek bir miktarda para sunmuş ama Aylin hoca bunu reddetmiş. Ardından katilin sözlü saldırılarına maruz kalmış ve tehdit edilmiş. Daha sonra 29 Aralık sabah 8 sularında şahız Aylin hocanın apartmanına gelmiş. Eve girer girmez Aylin hocayı bıçakla katletmiş ve telefonuna ulaşmış. Banka hesabına giriş yaptıktan sonra şahıs kendi kardeşine 260 bin tutarında bir EFT yollamış. Ancak banka teyit için Aylin Hocayı aradığında telefon açılmadığı için EFT’yi reddetmiş.

ASİSTAN, 'SESİNİZİ DUYMADAN OLMAZ' DEMİŞ

Daha sonra katil Aylin hocanın asistanına sana döviz hesabımdan para göndereceğim onu çek ve göndereceğim adrese gönder demiş. Durumdan şüphelenen asistan sesinizi duymadan olmaz diyerek cevap vermiş ve katil gerek kalmadı diyerek cevap vermiş.

KARDEŞİ AYLİN HOCA'NIN EVİNE GELMİŞ, KAPI KİLİTLİ

Durumdan şüphelenen asistan Aylin hocanın kardeşine ulaşarak olayı anlatmış. Kardeşi Aylin hocanın evine kendi anahtarı ile girmeye çalışmış. Ancak kapı kilitliymiş. Üstüne polis çağrılınca şahıs evi yakmaya çalışmış.

İLİŞKİ YOK, TAMAMEN YALAN

Yani haberlerde belirtildiği gibi katil ile Aylin hoca arasında ilişki olma durumu tamamen yalandır. Bu yalan Aylin hocanın ailesini derinden etkilemektedir. Şahıs indirim alma bahanesi ile bu yalanı uydurmuştur. Şahsın Aylin hoca ile bir bağı yoktur." (ANKA) 

Öne Çıkanlar