Bahçeli'den Ermeni Soykırımı yorumu: Uyarıyorum, TBMM azınlıkların meydan okuma yeri değildir

Bahçeli'den Ermeni Soykırımı yorumu: Uyarıyorum, TBMM azınlıkların meydan okuma yeri değildir
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ermeni Soykırımı'nın tanınmasına yönelik Meclis'e sunulan kanun teklifine 'rezil teklif' diyerek tehdit savurdu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar şöyle:

"Kadir Gecesi’nin nimetleriyle müşerref olabilmeyi diliyorum. Biz kadir, kıymet, vefa biliriz ancak ihanet, iftira bilmeyiz.

MHP ve Cumhur İttifakı, milletimizin bekası, ülkemizin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Bu görev tarihidir. Maruz kaldığımız stratejik tehditler, küresel senaryoların bölgemizde gösterime sokulan bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir.

Maalesef büyük çoğunluğu din kardeşimiz ve soydaşımız olan geniş coğrafyalarda kin, nefret, zulmü devamlı körüklenmektedir. Anlaşılan buralarda petrol bitmedikçe, su bitmedikçe, paylaşacak toprak bitmedikçe savaşlar da bitmeyecektir.

Terörizm büyük ve bereketli toprakları sömürmenin, parçalamanın, sınırları değiştirmenin bugünkü bahanesidir.

Hiçbir kuşatmaya eyvallah etmedik, hiçbir saldırıya boyun eğmedik. Hamdolsun bugün de eğilmiyoruz, bilinsin ki bundan sonra da yalnızca rükuda eğiliriz.

Dün işgalciler denize süpürülmüştü, bugün ise teröristler bulundukları her yerde gömülmektedir. Türk milleti terörün belini kıracaktır, teröristler döktükleri şehit kanlarında çırpına çırpına boğulacaklardır.Bu meselenin başka yolu, seçeceği yoktur. Türkiye’ye silah çekenler, pusu kuranlar, sınır güvenliğimizi ihlal edenler, insanımıza ve topraklarımıza musallat olanlar doğduklarına bin pişman olacakları gibi bedelini de çok ağır şekilde ödeyeceklerdir. Milli mücadele zaferle pekişerek vatan düşmandan temizlenmiş, 29 Ekim 1923’te cumhuriyet ilan edilmişti. Cumhuriyetin yüzüncü yıl dönümünde  bu defa da düşman imalatı olan terör belası, bölücülük illeti Türk milletinin makus talihi olmaktan kesinlikle çıkarılacak. 

Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Operasyon yapılmayan tek bölge de Zap bölgesi kalmıştı. İşte Pençe - Kilit harekâtıyla bu bölgede hamdolsun bayram temizliği yapılmaktadır. PKK -YPG için emniyetli hiçbir yer yoktur.  Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir.

Terör barınakları yerle bir edilmiştir. Terör örgütlerinin kafasına pençe darbeleri indirilmiş, sınırlarımız yılanlara, çiyanlara karşı kilitlenmiştir. Allah nazarlardan saklasın TSK destan yazmaktadır. Kanlı örgüt, saldırı ve toplu eylem yapabilme kabiliyetini yitirmiş, can çekişmeye başlamıştır.

Şehirlerimizde eylem hazırlığı içinde olan kim varsa tavsiyem kefenlerini de yanlarında taşımalarıdır. Şerefini kaybetmiş bir insan yaşayan ölüdür. Teröristler insanlık defolarıdır. Türk milleti bu canileri affetmeyecektir.

Siyasi ikbal için Türkiye istiklaline gölge düşürmeye azletmiş zillet ittifakı iyice yoldan çıkmıştır.

24 Nisan 6+1 formatında üçüncü kez toplanan partilerin ortak açıklamasının hayat ve siyasetin olağan akışıyla bağdaşan bir yanı var mıdır?

'ZİLLET İTTİFAKI GAVURUN KILICINI SALLAMAKTAN RAHATSIZ OLMUYOR'

Zillet ittifakı Türk milletinin ekmeğini yese de gavurun kılıcını sallamaktan rahatsızlık duymuyor.

Bu ittifak ortakları sadece güçlendirilmiş parlamenter sistem masalıyla avunuyorlar. Toplanıp toplanıp dağılıyorlar. Sahte gülümsemelerle günü kurtardıklarını sanıyorlar. Kalpleri çıfıt çarşısına dönmüş haberleri olmuyor.

Birbirlerine kazık atıyor, tuzak kuruyor, dedikodu yapıyor, sonra dönüp birbirlerinin gönlünü almaya çalışıyorlar. Her numara zillet ittifakında. Bunların dilinde şehitlerimize rahmet, Türkiye’ye övgü, teröristlere tepki, yüzlerinde meymenet yok.

Zillet İttifakı’nın güçlendirilmiş parlamenter sistem dolduruşuna getirip yuvarlak masa bildirilerini hazırlayan dış güçlerdir. 

Biz hakikatin tarafıyız. Zillet ittifakının tarafı Türkiye’nin tahribidir. Zillet ittifakının tarafı Türk milletinin önüne konulmuş takozdur. Bu ittifakın çekici CHP Genel Başkanı ise ne yapacağını, ne söyleyeceğini, hangi provokasyonu servis edeceğini şaşırmış vaziyettedir.

Faturayı 3 ay boyunca ödemeyen Kılıçdaroğlu’nun beklendiği üzere elektriği kesilmiştir. Bu çarpık zihniyet karanlıktan ülkemizin aydınlık ortamına gölge düşürmeye çalışmıştır. Elbette olacağı buydu, şahsen uyarmıştır. Faturayı ödemezse elektriği kesilmesi gerektiğini ifade etmiştim.

'KILIÇDAROĞLU'NA KANDİL GÖNDERME TALİMATI VERMİŞTİM'

Hatta Kılıçdaroğlu’na insanı destek olmak adına il teşkilatlarımızın Kandil göndermesi için talimatlandırmıştım. Nasıl olsa Kandil’e yabancılık çekmiyordu.

Huylu huyundan vazgeçmiyor. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı karanlıktır. Kılıçdaroğlu iç huzur ortamını karıştırmakla uğraşıyor.

Kılıçdaroğlu’nun 4 milyon hanenin elektriğinin kesildiğini ileri sürmesi kuyruk yalandır. Yapılan resmi açıklamalar kapsamında elektriği kesik abone sayısının 278 bin olduğu anlaşılmaktadır. Kılıçdaroğlu fellik, fellik karanlıkları dolaşırken, karanlıktan rant elde etmeyi planlarken hiç kimse unutmasın ki Türkiye’nin hayat ve varlık ışığını söndürmeye asla güç yettiremeyecektir. Zillet ittifakının trafoları patlaktır. Kılıçdaroğlu bilmelisin ki Türkiye’yi karanlığa boğamayacaksın.

Ey Kılıçdaroğlu ümitsizlik köyüne gitme, karanlığa doğru yürüme güneşler var. Kılıçdaroğlu’nu korku dağları sarmıştır. Kafasının içi gece gibi karanlık düşüncelerle doludur.  Gökyüzü güneş olsa, millet yoksa, vatan yoksa, bayrak dalgalanmıyorsa asıl karanlık işte o zamandır.

'TBMM ÇATISININ ALTINDA DİASPORANIN AJANI VAR'

MHP, karanlık emellere surdur. Kararmış gecelere nurdur. 23 Nisan’ın bir gün öncesinde TBMM’de HDP’li bir müptezel tarafından sunulan kanun teklifinde sözde Ermeni soykırımının tanınması istenmiş, çok şükür bu rezil teklif anında küstah sahibine iade edilmiştir. Maalesef TBMM çatısı altında diasporanın ajanı bulunmaktadır. Sözde Ermeni soykırımına ilişkin kanun teklifi hazırlamak ecdadımıza hıyanettir.

Böyle bir fitnecinin TBMM’de yer alması hepimiz adına zuldür. Bu kokuşmuş milletvekilinin kimlerle dayanışma içinde olduğu ayan beyan ortadır. Herkesi uyarıyorum, TBMM meşruiyet meclisi değildir, gayrimüslim azınlıkların meydan okuma yeri değildir.

Sayın Kılıçdaroğlu, elektrikle ilgili konuştuğun kadar sözde soykırım iddialarıyla ilgili ne zaman konuşacaksın? Bizim geçmişimiz Türktür, bugünümüz Türktür, yarınımız da Türk olacaktır."

 

Öne Çıkanlar