Bahçeli istedi, İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı

Bahçeli istedi, İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı
MHP lideri Bahçeli, yayınladığı 8 Mart mesajında ülkücü faillere ilişkin soruşturmanın derinleştirilmesini istedi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Aydın'da bir kadını cinsel saldırıya maruz bıraktıktan sonra öldüren failin elindeki 'üç hilal' dövmesine ilişkin soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yayınladığı mesajında, "Gerek güvenlik güçlerimiz, gerek adli makamlarımız, gerekse de Aydın İl Teşkilatımız üç hilalli dövmeyle afişe edilen cani hakkında ihtiyaç olan incelemeleri derinleştirmelidir" dedi.     

Bahçeli'nin bu isteğinin hemen ardından bir açıklama yapan İçişleri Bakanlığı, failin elindeki 'üç hilal' dövmesinde 'ihmal ya da kasıt olup olmadığının araştırılacağını' duyurdu.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Aydın'da 92 yaşındaki bir kadının canice işlenen cinayet sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından failin adliyeye kelepçeli bir şekilde götürülmesi esnasında elindeki dövme görüntüsünün yansıması ile ilgili olarak herhangi bir ihmal ya da kasıt bulunup bulunmadığının soruşturulması için; Bakan onayı ile bir Mülkiye Başmüfettişi ve bir Polis Başmüfettişi görevlendirilmiştir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar