Bahçeli yine TTB’yi hedef gösterdi: Kapatılmalı, doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlar

Bahçeli yine TTB’yi hedef gösterdi: Kapatılmalı, doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlar
Kurban Bayramı namazının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Türk Tabipleri Birliği'nin kapatılması gerektiğini söyleyen Bahçeli, ‘Doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlar’ dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı namazının ardından Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti; ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Konya’da Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın görev başında bir hasta yakınının silahlı saldırısına uğraması sonucu ölümü sonrası Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve çeşitli meslek örgütlerinin sağlıkta şiddete karşı düzenlediği protestolara değinen Bahçeli, yine Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) hedef aldı.

"Bunlar ülkemize yararlı davranışlar değildir. Türkiye'nin her yerinde 50-60 kişiyi geçmeyen kişiyle, polisimizle çatışmak kimsenin hakkı değildir." diyen Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

'TTB KAPATILMALIDIR'

"3-5 ne idüğü belirsiz kuruluşla bir yere varmak mümkün değildir. Her defasında söylüyorum; TTB kapatılmalıdır, hekim kardeşlerim yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç ne idüğü belirsiz doktor kılıklı anarşist ruhlu insandan mesleği kurtarmak lazımdır" dedi.

Öte yandan Bahçeli, dün yaptığı açıklamalarda TTB'yi hedef göstermiş, "Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın iki gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayri meşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar