Bahçelievler'de kaza: Markete çarpan otomobil yandı, içindekiler kayıplara karıştı

Bahçelievler'de kaza: Markete çarpan otomobil yandı, içindekiler kayıplara karıştı
Markete çarpan otomobilde bulunan 4 kişi, kaza sonrası kayıplara karışırken, yangın nedeniyle çevrede panik yaşandı.

Bahçelievler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir markete çarptı. Kaza sonucu, otomobil ve market alev alev yandı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Soğanlı Mahallesi Rehber Caddesi'nde meydana geldi. Kızılelma Caddesi'nden aşırı hızla gelen 34 SGR 18 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Rehber Caddesi'nde bulunan marketin önündeki dolaplarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle dolaplar ve otomobil bir anda alev topuna döndü. Kaza sırasında içeride olan market sahibi, alevlerin arasından kendisini son anda kurtardı. Otomobilin marketin giriş kapısını kapatması nedeniyle, market sahibinin otomobilin üzerine çıkarak atladığı ve kendisini kurtardığı öğrenildi.

OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ KAÇTI

Ayrıca, kaza yapan otomobilde 4 kişinin bulunduğu öğrenilirken, araçta bulunan kişileri kaza sonrası yaya olarak kaçtıkları öğrenildi. Kaçan kişilerden birinin hafif yaralı olduğu belirtildi.

YANGIN NEDENİYLE MAHALLEDE PANİK

Kaza sonrası çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Zararın boyutu ise yangının söndürülmesiyle ortaya çıktı. Yangın nedeniyle markete çarpan otomobil kullanılamaz hale gelirken, park halindeki bir otomobilde hasar oluştu. Yangında, otomobilin çarptığı markette büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangında ayrıca, 4 katlı binanın dış cephesi de yandı.

Polis, markette yangına neden olan kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan kişileri yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Öne Çıkanlar