Müfettişler Mansur Yavaş'la ilgili iddialar hakkında Aygün'den bilgi aldı

Müfettişler Mansur Yavaş'la ilgili iddialar hakkında Aygün'den bilgi aldı
CHP eski milletvekili ve iş insanı Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki 'rüşvet' iddiasına ilişkin müfettişlere bilgi verdi.

CHP eski milletvekili ve iş insanı Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki "rüşvet" iddiasına ilişkin müfettişlere bilgi verdi.

Edinilen bilgiye göre, Aygün'ün, Yavaş ve CHP'li bazı Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleriyle ilgili iddialarını araştırmak üzere görevlendirilen İçişleri Bakanlığı müfettişleri çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Aygün'ün bilgisine başvuran Bakanlık müfettişleri, CHP'li Meclis üyeleri ile yapılan görüşmeye ilişkin ayrıntılı bilgi aldı ve belgeleri talep etti.

Bakanlık müfettişlerinin, Aygün'ün iddialarında adı geçen CHP'li Belediye Meclis üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da bilgisine başvuracağı öğrenildi.

Sinan Aygün, iki Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesinin ofisine gelerek 25 milyon TL rüşvet istediğini iddia etmişti. Söz konusu meclis üyeleri ise Sinan'ın ofisinde daha önce belediyeye vaddettiği okul yaptırma olayını konuştuklarını herhangi bir rüşvet taleplerinin bulunmadığını kaydetmişti. (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar