Barış Yarkadaş: Kılıçdaroğlu’nun muhatabı AKP Genel Başkanı Erdoğan’dır

Barış Yarkadaş: Kılıçdaroğlu’nun muhatabı AKP Genel Başkanı Erdoğan’dır
Habertürk kanalında yayımlana Fatih Altaylı'nın programına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuk oldu.

Habertürk'te yayımlanan Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  konuk oldu. Kılıçdaroğlu, program sırasından TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u eleştirmesi üzerine, Şentop yayına bağlandı. Şentop'un yayına bağlanmasının ardından, gazeteci Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Yarkadaş, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u eleştirdi diye, Şentop’u canlı yayına bağlıyorlar. Davet edersin Şentop’u ayrı bir yayına, gelir derdini anlatır. Kılıçdaroğlu nazik davranıp yayını terk etmiyor" ifadelerini kullandı.

Şentop'un ardından yayına bu kez de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun bağlanmasına ise Yarkadaş,"Kılıçdaroğlu’nun muhatabı AKP Genel Başkanı Erdoğan’dır. Davet edin Erdoğan ve Kılıçdaroğlu karşılıklı tartışsın. Böyle program mı olur" diyerek eleştirdi.

Yarkadaş'ın paylaşımları şöyle:

"HABERTÜRK gerçekten bir garip oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u eleştirdi diye, Şentop’u canlı yayına bağlıyorlar. Davet edersin Şentop’u ayrı bir yayına, gelir derdini anlatır. Kılıçdaroğlu nazik davranıp yayını terk etmiyor.

Habertürk’teki program gitgide ilginçleşiyor. Sn. Kılıçdaroğlu yayındayken, şimdi de atanmış Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu yayına bağlandı. Kılıçdaroğlu’nun muhatabı AKP Genel Başkanı Erdoğan’dır. Davet edin Erdoğan ve Kılıçdaroğlu karşılıklı tartışsın. Böyle program mı olur!

Sn. Kılıçdaroğlu, "Şimdi Saray da bizi izliyor. Saray da bağlansın" dedi. Dolayısıyla AKP Genel Başkanı Erdoğan’ı yani gerçek muhatabını yayına davet etti. Doğru olan budur. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, canlı yayında karşı karşıya gelerek Türkiye’nin sorunlarını tartışmalıdır."

Öne Çıkanlar