Bazı illerde eğitime bir gün ara verildi

Bazı illerde eğitime bir gün ara verildi
Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki 3 ilde ve Adıyaman'ın merkeze bağlı köy ve beldelerinde yoğun kar yağışı dolayısıyla eğitime yarın ara verildi.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde kar yağışı nedeniyle Rize, Giresun ve Ordu'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan Adıyaman’da da, yoğun kar yağışı uyarısı üzerine merkeze bağlı köy ve beldelerde taşımalı eğitime 14 Mart Pazartesi günü ara verildi.

DOĞU KARADENİZ'DE 3 İLDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Bölgede kar yağışı nedeniyle, Rize, Giresun ve Ordu'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime yarın ara verildi. Bu kentlerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin idari izinli sayılacağı belirtildi.

ADIYAMAN'DA EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Adıyaman Valiliği'nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle merkeze bağlı köy ve beldelerde tatil kararı alındığı belirtilerek şöyle denildi:

"İlimizde meydana gelen kar yağışı dolayısıyla yollarda olası buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak Adıyaman merkeze bağlı köy ve belde okullarındaki taşımalı eğitime 14 Mart Pazartesi günü ara verilmiştir." (DHA)

Öne Çıkanlar