Boşandığı erkek tarafından çalıştığı hastanede bıçaklı saldırıya uğradı: Ölmek istemiyorum

Boşandığı erkek tarafından çalıştığı hastanede bıçaklı saldırıya uğradı: Ölmek istemiyorum
'Kalbimi hedef aldı. Kendimi ancak bu kadar koruyabildim. Bir türlü çözüm bulamıyorum. Ölmek istemiyorum.'

Diyarbakır'da boşandığı erkeğin bıçaklı saldırısına uğrayan hemşire Esengül Yener,  "Ölmek istemiyorum" diye seslendi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir hastanede hemşire olan Esengül Yener, 17 ay önce Murat Ç., isimli boşandığı erkek tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırgan erkek, olay yerinden kaçtı.

Murat Ç.'nin ölüm tehditlerine de maruz kalan Yener, sesini sosyal medyadan duyurmaya çalıştı.

3 DEFA UZAKLAŞTIRMA ALDIRDI

Tedavisinin ardından taburcu edilen Esengül Y. kendisini bıçaklayan Murat Ç.'nin yakalanıp en ağır cezayı almasını istediğini belirterek, "4 çocuk annesiyim, 18 yıldır evliydim. 17 ay önce açtığım boşanma davasıyla sona erdi evliliğim. Eski eşim hiçbir zaman bunu hazmetmedi. Sürekli hakaret ve tehditleri devam etti. 3 defa uzaklaştırma aldırdım, 8 şikayetim var. Bir çözüm bulamadım. En son yine tehdit mesajı attı. Ben de polise şikayet ettim. Şikayet sonrası daha çok sinirlendi. Bana 'bir daha polise şikayet edersen seni öldürürüm demiştim' diye mesaj attı. Ben de her zamanki hareketleri diye çok ciddiye almadım ama korkuyordum. Sabah her zamanki saatimden 1 saat önce işe taksiyle gittim. İş yerine gelmez diye düşündüm. Bunun için rahat bir şekilde hastalarla ilgileniyordum. Birden bire yanıma hızlı bir şekilde gelip bıçağı sapladı. Kalbimi hedef aldı. Refleks ile kendimi çevirdim, omzuma saplandı. 4 bıçak darbesi aldım. Kendimi ancak bu kadar koruyabildim'' dedi.

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Murat Ç.'nin tehditlerine karşı çözüm bulamadığını söyleyen Esengül Y, ''Ölmek istemiyorum. Kalabalıktan faydalanıp, kaçtı. Şu an kaçak ve can güvenliğim yok. Bu şahsın hemen yakalanıp en ağır ceza almasını istiyorum. Bunun için ölmem mi gerekiyor? Sesimi lütfen duyun" diye konuştu.

Öne Çıkanlar