Buldan: HDP değişim için demokratik alternatiftir

Buldan: HDP değişim için demokratik alternatiftir
Partisinin grup toplantısında konuşan Pervin Buldan, HDP'nin değişim için demokratik alternatif olduğunu belirterek, 'HDP umutları büyütmeye devam ediyor2 dedi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Buldan, HDP’nin siyasette gücünü arttırdığını ifade ederek HDP’nin umudu büyüttüğünü söyledi. HDP’nin yol haritasını belirlediğini söyleyen Buldan, HDP’nin değişim için demokratik alternatif olduğunu vurguladı. 
 
Buldan’ın konuşmasının devamında şunları söyledi: "HDP, toplumu içinde bulunduğu çöküşten kurtaracak en önemli çıkış yolu olma gücünü her geçen gün daha fazla büyütmekte ve değişimin mümkün olduğu inancını her tarafa yaymaktadır. Bundan sonraki çalışmalarımız da aynı kararlılıkla ve cesaretle devam edecektir. Durmadık, durmayacağız! Yorulmadık! Yorulmayacağız! Yılmadık, yılmayacağız! Buradan tüm il eş başkanlarımıza, yöneticilerimize emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, her birini ayrı ayrı selamlıyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum."

Öne Çıkanlar