'Bundan büyük kriz görmedik' demişti: Kiğılı, market ürünleri satmaya başladı

'Bundan büyük kriz görmedik' demişti: Kiğılı, market ürünleri satmaya başladı
Erkek giyim firmalarından Kiğılı, internet sitesinden bakliyattan tuvalet kâğıdına, ıslak mendilden bulgura kadar çok sayıda market ürünü satışını yapmaya başladı.

Türkiye’nin erkek giyim firmalarından Kiğılı, internet sitesi üzerinden bakliyattan tuvalet kâğıdına, ıslak mendilden bulgura kadar çok sayıda market ürünü satışını yapmaya başladı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle dünyanın neredeyse her yerinde bireysel ve toplumsal yaşam davranışları değişirken, Türkiye'de de erkek hazır giyim firmalarından Kiğılı, online satış yaptığı resmi internet sitesinde "Market & Ev" kategorisi açarak hizmet vermeye başladı.

Kiğılı markasının sahibi Abdullah Kiğılı, geçtğimiz aylarda, perakende sektörünün durumuna ilişkin, "Bundan büyük kriz görmedik" ifadelerini kullanmış, Türkiye'deki AVM'lerin pek çoğunun yaşama şansını az olarak değerlendirmişti.  

Kiğılı, daha sonra o sözleriyle ilgili bir açıklama daha yapmış, söylediği sözlerden geri adım atarak, "Ben o röportajı verdiğim günlerde bankalardan yüzde 24 faizle kredi kullanabiliyorduk. Bugün ben Kiğılı olarak bankadan yüzde 11-12’yle kredi kullanabiliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kigili.com sitesinde satılan ürünler arasında, çocuk bezi, sıvı yağ, bakliyat, tuvalet kâğıdı, çerez, çamaşır suyu gibi pek çok ürün bulunuyor.

Kiğılı markasının internet sitesinin market bölümünde, konuya ilişkin olarak, "Zaman; sabretme, paylaşma, dayanışma ve birlikte hareket etme günü. Bu amaçla evimizi diğer üreticilere de açıyoruz. Türkiye'nin evde bir eksiği kalmasın diye Kigili.com'da bir araya geliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Firma, koronavirüs salgını nedeniyle fiziksel mağazalarını daha önce kapatma kararı almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar