Cem Yılmaz: Memlekette bütün kötülükleri yapan 3 kişi var

Cem Yılmaz: Memlekette bütün kötülükleri yapan 3 kişi var
Cem Yılmaz, sosyal medyadan gündeme dair paylaşımlarının eleştirilmesine, 'Anladığım kadarıyla üç kişi var memleketteki bütün kötülükleri yapan; ben, Tarkan ve Athena Gökhan' yanıtı verdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyada gündeme dair paylaşımlarda bulunmasına yönelik eleştirilere konuk olduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programından esprili bir şekilde yanıt verdi.

'BEN, TARKAN VE ATHENA GÖKHAN'

Cem Yılmaz eleştiriler için, "Sosyal medyadan benim anladığım kadarıyla üç kişi var memleketteki bütün kötülükleri yapan; ben, Tarkan ve Athena Gökhan" dedi.

ATHENA GÖKHAN'DAN CEM YILMAZ'A DESTEK GELDİ 

Cem Yılmaz’ın yanıtını beğenen Athena grubunun kurucularından Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından paylaştığı, "Ya mükemmel, Cem Yılmaz'a bak 100 yılda bir gelenlerden diyorum" mesajıyla Cem Yılmaz'a destek verdi.

 

 

Sosyal medyada paylaşılan kurgu videolarla bir grup insan eğlenirken, başka bir grup insanın ise videoların gerçek olduğunu zannettiğini ifade eden Cem Yılmaz, "Youtube'da bir video mu gördüm. Benim gözüm dönüyormuş. Ulan benim gözlerim dönse ben buna bilet keserim" dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar