Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 181 arsasını satışa çıkardı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 181 arsasını satışa çıkardı
Satışa çıkarılacak arsalar arasında İstanbul Çekmeköy’de 25 dönümlük ‘tarımsal niteliği korunacak’ alan da bulunuyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ankara Kahramankazan, İzmir Çeşme, Kırıkkale Yahşihan, Malatya Battalgazi, Şırnak Cizre ve merkez, İstanbul Çekmeköy, Hakkari Yüksekova ile Van Erciş'te 181 arsayı açık arttırma ile 3 Haziran günü satışa çıkaracağını duyurdu.

‘Yüzde 25 peşinat, 24 ay vadeli ve KDV'den muaf’ şekilde gerçekleştirilecek satışlara konu olan arsaların çoğu konut, ticaret ve sanayi depolama alanı fonksiyonlarına sahip. 

BAKANLIK 'TARIMSAL NİTELİĞİ KORUNACAK ALANI' DA SATIYOR

Sözcü’den Özlem Güvemli’nin haberine göre bakanlığın 181 arsası içinde yer alan İstanbul Çekmeköy'deki parselin ise "tarımsal niteliği korunacak alan" niteliği bulunuyor. Tarlanın satış fiyatı 32 milyon 819 bin 742 lira olarak belirlendi. Tarla parselinin büyüklüğü de 25 bin 187 metrekare.
İNTERNETTEN DE TEKLİF VERİLECEK

3 Haziran Perşembe günü saat 11.00'da başlayacak açık attırmaya katılmak isteyenler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Ankara'daki merkezinde ve Hakkari Yüksekova'daki Selahaddin Eyyubi Konferans Salonu'nda müzayede düzenlenecek. İnternet üzerinden www.emlakmuzayede.com.tr adresinden de teklif verilebilecek. 

Öne Çıkanlar