Clubhouse'un 'davetiyesiz girilmez' dönemi sona eriyor

Clubhouse'un 'davetiyesiz girilmez' dönemi sona eriyor
10 milyondan fazla kullanıcıya sahip Clubhosue, uygulamaya girebilmek için getirilen davetiye şartını kaldıracağını açıkladı.

Uygulamaya sadece davetiye ile girebilmek hem Clubhouse'un Instagram veya Twitter kadar kolay ulaşılabilir olmadığını gösteriyor hem de uygulamayı daha çekici kılıyordu.

Clubhouse'un kurucuları Paul Davison ve Rohan Seth, Çarşamba günü itibarıyla uygulamadan davetiye şartını kaldıracaklarını, yavaş yavaş da olsa uygulamaya kaydolan herkesi kabul edeceklerini açıkladı.

CLUBHOUSE HER ÇARŞAMBA UYGULAMAYA YENİ KİŞİLER EKLEYECEK

2021 yılının en konuşulan sosyal medya platformu Clubhouse, ilk baştaki etkisini yitirse de hala milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kişiler arası mesajlaşmaya olanak sağlayan Backchannel özelliğini tanıtan platform, ilk günde 10 milyondan fazla mesajın gönderildiğini açıklamıştı.

Şimdi de davetiye sınırlamasını kaldıran Clubhouse, kapılarını isteyen herkese açmaya hazırlanıyor. Değişikliklerin açıklandığı bir blog yazısında Clubhouse, şu ifadeleri kullandı; "İlk dönemde kullandığımız davetiye sistemi bizim için çok önemliydi. Şimdi ise her Çarşamba platforma yeni kişileri eklemek, yeni yüzler görecek olmak, uygulamanın planladığımız şekilde büyümesine olanak sağlayacak."

Şirket, aynı zamanda 16 aydır karar veremedikleri Clubhouse logosunu sonunda belirlediklerini, yeni detaylara sahip el sallayan logonun yenilenen internet sitesi de dahil olmak üzere her yerde kullanılmaya başlandığını açıkladı.

Öne Çıkanlar