Demokrat Partili Ocasio-Cortez, moda gecesine 'zenginleri vergilendirin' yazılı elbiseyle katıldı

Demokrat Partili Ocasio-Cortez, moda gecesine 'zenginleri vergilendirin' yazılı elbiseyle katıldı
ABD'de modanın önemli gecelerinden Met Gala'ya Demokrat Partili Alexandria Ocasio-Cortez, 'zenginleri vergilendirin' yazılı elbise ile katılması gündem oldu.

ABD'de Demokrat Parti'nin Temsilciler Meclisi üyesi Alexandria Ocasio-Cortez, katıldığı moda gecesinde üzerinde 'zenginleri vergilendirin' yazan elbiseyle poz verdi. Genç temsilci, elbisesi ile ilgili 'aracın mesaj olduğunu' ifade etti.




Moda dünyasının en büyük etkinliği olarak görülen Met Gala'nın bu yıl düzenlenen gecesine Ocasio-Cortez'in kıyafeti damga vurdu. Diğer Demokrat Partililere göre 'solda' olmasıyla gündeme gelen Ocasio-Cortez, etkinliğe kırmızıyla 'zenginleri vergilendirin' yazan beyaz bir kıyafet ile katıldı. Aurora James tarafından tasarlanan elbiseyle New York'ta düzenlenen etkinlikte bulunan Demokrat Partili, gazetecilere 'tasarımı yaparken James ile birlikte Met Gala'da işçi sınıfından kadınlar olmanın ne anlama geldiğini konuştuklarını ve bu kurumlara meydan okumak gerektiğini düşündüklerini' söyledi.

'James'in mülteci bir kadın olarak yaptığı çalışmadan gurur duyduğunu' belirten Ocasio-Cortez, Instagram paylaşımda ise 'şimdi herkes için çocuk bakımı, sağlık ve iklim eylemi zamanı' çağrısı yaptı.                    
                     

 

Öne Çıkanlar