DEVA'dan Fatmanur Altun'a sert yanıt: Şu kibir bitiriyor sizi

DEVA'dan Fatmanur Altun'a sert yanıt: Şu kibir bitiriyor sizi
Fatmanur Altun ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olan eşi Fahrettin Altun, bir kez daha maaşlarıyla gündeme geldi.

Deva Partisi Kurucular Kurulu üyelerinden Tunahan Elmas, bir takipçisinin "Sizin yerinize olsam en pahalı bir kürk giyer iyice kudurturdum bu hayvanları" ifadelerine gülücükle yanıt veren Fatmanur Altun'a sert tepki gösterdi. Elmas, "Şu alaycı gülümseme, şu kibir bitiriyor sizi" dedi.

Eşi Fahrettin Altun ve kendisinin aldığı maaşlarla sık sık gündeme gelen Fatmanur Altun, kendilerine yönelik eleştirilere, "Kendileri benzer şartlarda olsa karun gibi gezecek olanların, bizim kesime hiç bir şeyi layık görmediklerini bugün bir kez daha gördüm. Maaştan feragat ettiğimi açıklamam da kinlerini eksiltmedi. Yüz verdikçe astar isteyen, kendi ayıplarına kör, edepsiz, hasut bir topluluk bunlar" ifadeleriyle yanıt verdi.

Altun daha sonra kendisine, "Sizin yerinize olsam en pahalı bir kürk giyer iyice kudurturdum bu hayvanları" ifadeleriyle yanıt veren bir kullanıcısına 'gülme' emojisi gönderdi.

        

'ŞU ALAYCI GÜLÜMSEME BİTİRİYOR SİZİ'

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve eski AKP milletvekili aday adayı Tunahan Elmas, konuşmayı alıntılayarak Altun'a sert tepki gösterdi. "Şu alaycı gülümseme, şu kibir bitiriyor sizi" diyen Elmas, "Türkiye işsizlik ve yoksulluk batağına sürüklenirken beş farklı kurumda yöneticilik yapmanızı eleştirenler hayvan mı oluyor hanımefendi?" diye yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar