Devlet memurundan ayçiçek yağı almaya çalışan yurttaşlara: Aç gözlüler, siz ölün!

Devlet memurundan ayçiçek yağı almaya çalışan yurttaşlara: Aç gözlüler, siz ölün!
Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı ayçiçek yağına zam geleceği haberinin ardından marketlerde kuyruk oluşturan yurttaşlara 'Aç gözlüler, siz ölün emi!' dedi.

Ayçiçek Yağına zam geleceği haberinin ardından marketlere akın eden yurttaşlar arasında gerginlik yaşandı. Bazı marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağları tamamen tükenirken bazı marketlerde ise sayım yapılacağı gerekçesiyle 5 litrelik yağlar satış reyonlarından kaldırıldı. Kimi marketler ise alınacak yağ kutusuna sınır koydu.

Yaşanan market kuyruğu ve izdiham görüntüleriyle ilgili Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı kişisel sosyal medya hesabından tepki toplayan bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, ''Ülkede aylarca yetecek yağ stoku bulunduğu halde, ayçiçeği tedarikinde sıkıntı olabileceği ihtimalinden korkup marketlere saldıran aç gözlüler! Siz ölün emi" ifadeleri yer aldı. Gelen tepkiler üzerine Dalgalı paylaşımı sildi.

'PAYLAŞIMDAN HABERİM YOK'

Konuya ilişkin halktv.com.tr’nin ulaştığı Dalgalı, "Söz konusu paylaşımdan haberim yok. Sizden duyuyorum. Bir bakayım paylaşıma" dedi. "Hesabınızdan yapıldı paylaşım gördük" dememiz üzerine ise Dalgalı, "Olabilir. Ancak ben yapmadım. Bugün çok yoğundum. Hayvanlarım var hastalar, onlarla ilgileniyorum. Bugün halimi görseniz böyle bir paylaşım yapacak vaktim olmadı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar