'Ebabiller' saldırdı, Kaftancıoğlu'nun hesabı askıya alındı

'Ebabiller' saldırdı, Kaftancıoğlu'nun hesabı askıya alındı
Telegram'da kendilerine 'Ebabil Harekatı' adını veren bir grup, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun hesabını 'Spam'ledi. Bunun üzerine hesap askıya alındı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabı saldırıya uğradı. Twitter'dan Canan Kaftancıoğlu'nun hesabını görmek isteyenlerin karşısına "Dikkat bu hesap geçici olarak kısıtlandı" uyarısı çıkıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telegram'da kendilerine "Ebabil Harekatı" adını veren bir grup Kaftancıoğlu'nun hesabını 'Spam'ledi. Bunun üzerine hesap askıya alındı. Telegram'da yaklaşık 18 bin aktif üyesi olan bir topluluğun spam saldırısı sonrası Kaftancıoğlu'nun hesabı için Twitter'dan yapılan uyarıda, "Bu hesap kısıtlandı. Bu hesapta olağan dışı etkinlikler tespit ettiğimiz için bu uyarıyı alıyorsun" ifadesi yer aldı.

Kendilerini "Twitter'da Türkiye ve Türk milleti aleyhine paylaşımlarda bulunanlarla mücadele etme amacıyla kurulmuştur" cümleleriyle tanımlayan "Ebabil Harekatı"nın Twitter'da 18 bini aşkın takipçisi var. 10 Mayıs'ta Telegram grubu olarak açılan topluluk Twitter'da TT çalışması yapıyor

"Ebabil Harekatı", abonelerine sık sık Twitter'daki ilgili hesabın nasıl şikayet edileceğini anlatan görseller paylaşıyor. Telegram grubunda TİP Milletvekili Barış Atay'ın Twitter hesabının da spamlanması isteniyor.

"Ebabil Harekatı" isimli grubun paylaşımı şöyle: 

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar