Ebru Polat'tan Devlet Bahçeli iddiası: Erol Köse şahit

Ebru Polat'tan Devlet Bahçeli iddiası: Erol Köse şahit
Pop müzik sanatçısı Ebru Polat, bir televizyon programında yaptığı açıklamada "Devlet Bahçeli beni milletvekili aday adayı yapmak istedi, Erol Köse de buna şahit' dedi.

Pop müzik şarkıcısı Ebru Polat, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini partisinde milletvekili aday adayı yapmak istediğini belirterek Erol Köse'nin bu olaya şahit olduğunu söyledi.

Flash TV’de moderatörlüğünü ‘Sisi’ lakaplı Seyhan Soylu’nun yaptığı ‘Al Sana Haber’ programında pop müzik şarkıcısı Ebru Polat’ın iddiaları damga vurdu.

Polat, canlı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, kendisini MHP’den vekil aday adayı yapmak istediğini fakat kendisinin kabul etmediğini öne sürdü. Polat, "Hatta beni Erol Köse’ye götüren de Sayın Başkanımızdır" ifadelerini kullandı.

Polat, yayında şunları söyledi:

"Sayın Başkanımız sağ olsun beni MHP’den vekil aday adayı yapmak istemişti. O kadar büyük sorumluluk alamayacağımı söylemiştim. Hatta beni Erol Köse’ye getiren de Sayın Başkanımızdır. ‘Bak bu kızımız sanatçı olmak istiyor, yardımcı ol’ diye getiren… Erol Köse bilir, şahittir buna."

Öne Çıkanlar